Припрема...

12. јул 2020.

Силом би да натерају Србију да их подржи


После данашњег обраћања Бошка Обрадовића, потпуно је и недвосмислено јасно да протести, на улицама Београда и неколико других градова, немају апсолутно никакве везе ни са короном, ни са било чим другим, већ се ради о насилном покушају Ђиласа, Јеремића, Обрадовића и осталих да дођу на власт.

Данас је такође јасно, да им је ово био план од почетка и да насиље, коме прибегавају у жељи да се домогну власти, заједно са бојкотом парламентарних избора, чини саставни део одавно скованог плана.

И након што су се уверили да их Србија неће, ова група силеџија, ова апсолутна политичка мањина, жели насиљем и потпуним онемогућавањем нормалног живота читаве земље и народа, да натера Србију да их подржи!

Србија и њени грађани, она пристојна и тиха већина, која запањено посматра на шта су све спремни ови људи, ово никада неће дозволити и никада неће пристати да буду силом натерани да подрже оне, којима ни нацртану краву не би поверили, а камоли државу.

Србија је земља, за чију су слободу и слободу њеног народа да самостално и слободно бира кога хоће на власти, а кога у опозицији, њени најбољи синови давали животе. Слободу, коју су изборили, не може и не сме да погази група тајкуна, фашиста и ништарија, жељна власти и пара.

Колико год били грамзиви, жељни власти и агресивни, Србија их се неће уплашити и неће бити њихов плен.