Припрема...

16. новембар 2021.

Смислили суманут захтев јер грађани не верују у њихове лажи!


Јованов каже да десет година Ђилас, Јеремић и остали из бившег режима воде интензивну негативну кампању против председника Вучића

Опозиција је на међустраначком дијалогу о побољшању изборних услова са посредовањем европарламентараца тражила да се укине носилац листе на изборима, уз образложење да то „није демократска тековина”.

Суштински је захтев лидера Странке слободе и правде Драгана Ђиласа и председника Народне странке Вука Јеремића био да се избрише име Александра Вучића са свих изборних листа јер су сматрали да ће га на тај начин лакше победити.

Потпредседник СНС Миленко Јованов у изјави за Објектив каже да десет година Ђилас, Јеремић и остали из бившег режима воде интензивну негативну кампању против председника Вучића.

Вређају Вучића, вређају му породицу, нема за шта га нису оптужили, али ово показује да и они сами одлично знају да то није истина, да грађани Србије не верују у њихове кампање лажи, а да у председника имају огромно поверење. Пошто све те кампање против председника Вучића, на које су потрошили десетине милиона евра, нису дале резултате, смислили су да изменом изборних правила искључе председника Вучића из политичког живота.

Наравно, њихова идеја је неприхватљива, а ми у СНС немамо ништа против да се све њихове листе зову по Ђиласу и Јеремићу или било ком другом примерку из бившег режима. Ми се својим председником поносимо, док се и они сами својих лидера стиде, па их сакривају и на скуповима и на листама – наводи Јованов.