Припрема...

3. март 2021.

СНС неће толерисати „мангупе у сопственим редовима“


У Српској напредној странци следи велико чишћење структура које су очигледно хтеле да извуку политичку корист од евентуалне компромитације председника Српске напредне странке и Србије Александра Вучића и чланова његове породице, а које су незаконито прислушкивали и пратили одметнути делови МУП повезани са криминалним кланом Вељка Беливука.

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов рекао је да је Вучевић, када је говорио о тим структурама на седници Главног одбора, добио громогласан и дуг аплауз. То, по мишљењу Јованова, јасно показује да су људи у странци и те како свесни шта се дешава и да је говорио истину:

Са друге стране, мислим да нико од тих људи није био свестан размера онога о чему је Милош говорио и да су информације које се свакодневно појављују заиста шокантне. Одговор странке мора да буде одлучан и ту никаквог погађања не сме бити. Странка је и раније, а управо на иницијативу председника Вучића, јасно стављала до знања да нема намеру да толерише „мангупе у сопственим редовима“ и врло се оштро супротстављала људима који су злоупотребили и поверење народа, али и поверење странке. Тако мора бити и овог пута.