Припрема...

19. октобар 2018.

СНС никада не сме да се одвоји од народа


Чланови Српске напредне странке у Кикинди обележили су јуче 10 година од оснивања.

Потпредседник Главног одбора СНС Миленко Јованов окупљенима је пренео поздраве Александра Вучића и додао да се у свим одборима у сваком граду види енергија која мења Србију, која може боље и која се бори да држава сваког дана напредује:

-Мислим да као залог за будућност и начело којег се морамо држати морамо да узмемо реченицу коју је председник странке неколико пута поновио и која гласи да никада неће дозволити да СНС личи на ДС. Никада не смемо да личимо на оне које смо победили, на оне који су ову земљу уништавали и све морамо да урадимо да свакога дана на сваком месту будемо другачији од њих. Никада не смемо да изгубимо контакт са народом. СНС је народна странка потекла из народа и ради за народ. Не сме да се деси да мала група људи окупљена по кабинетима, омамљена мирисима томпуса и “Џонија вокера” доноси одлуке да не пита народ ништа. Да дане проводи тако што дође на посао у 10 и то када се раније пробуде, до 12 пију и пуше томпусе, а од 12 гледају шта тог дана имају да украду. Српска напредна странка је снага која ће одбранити државу да такви поново дођу у прилику да одлучују.

Јованов је рекао да се не сме ћутати о нападима на Александра Вучића који су незабележени у историји Србије и да су напредњаци ти који морају да се боре. Нема места за плашљивост и за оне који воле да добију функцију, али не воле да се боре за странку поручио је Јованов.

-Нема места за оне који се боје да одговоре, јер ми данас треба да одговоримо онима који су неупоредиво гори од најгорих у овом граду, онима који су овај град уништили, који су себе обогатили да би нас осиромашили. Немамо право пред њима да спуштамо поглед и да пред њима ћутимо.

Не бирају се средства и речи у обрачуну са Александром Вучићем и са политиком коју води, навео је он.

Извор: РТВ Рубин