Припрема...

18. мај 2016.

СНС се не меша у рад медија


Српска напредна странка се не меша у рад било ког медија, као ни РТВ – а, нити у послове и одлуке УО. Њихов посао је да буду професионални и да раде у корист РТВ – а и грађана који их плаћају. Исто тако, Српска напредна странка се, за разлику од лажних демократа, никада није мешала у уређивање медија и то грађани Србије добро виде, као што виде и то да апсолутно нико, ниједан новинар, уредник или запослени са РТС није смењен, иако се неки од њих баве острашћеном политичком пропагандом и навијачким новинарством усмереним искључиво против Српске напредне странке.

Александри Јерков и другим лажним душебрижницима није сметало када су Пајтић и Чанак доводили на десетине новинара из Београда који никакве везе немају са РТВ и којима су даване многоструко веће плате од новинара који су у РТВ-у радили годинама. Није им сметало ни када је РТВ, некима од њих поред огромне плате исплаћивала путне трошкове за релацију Београд – Нови Сад као да су путовали преко Јоханесбурга, а не преко Бешке…

Њихова жеља је да лажима и халабуком сакрију своју одговорност за деценијску пљачку свега чега су се дотакли. Народ Србије је на изборима јасно рекао да им то неће дозволити.