Припрема...

11. октобар 2018.

СНС жели да остане у контакту са народом


Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов изјавио је у Оџацима да Србија предвођена председником Александром Вучићем иде у добром правцу, стабилна у политичком и економском смислу, са оздрављеном економијом и добрим темељима за даље напредовање.

Јованов је рекао да у Србију данас долазе велики инвеститори захваљујући озбиљној и одговорној политици председника Александра Вучића који има добре контакте са највећим државама, нагласивши да се ради о компанијама које су светски играчи и које својим доласком подижу конкурентност домаће привреде.

– Нема краја у Србији у коме се сада нешто не ради. Ми смо озбиљном политиком довели инвеститоре. Када они дођу, отворе радна места и започну производњу, онда се запошљавају људи, подижу плате и цела економија расте. Желимо да напредак дође до сваког села и општине, али не може све ни да се уради преко ноћи, јер подсетићу да смо ми пропадали двадесет година – казао је Јованов.

Током посете општини Оџаци, високи функционер СНС је обишао месне одборе у Оџацима, Каравукову и Српском Милетићу, пружио подршку активностима и раду ових одбора и разговарао са члановима и симпатизерима странке. Јованов је искористио ове састанке да чланство информише о актуелним дешавањима у земљи, што је и био циљ посете.

– СНС жели да остане у контакту са народом, не желимо да урадимо оно што су неке странке пре нас радиле, а то је да се изгуби контакт са грађанима и да нека мала група људи води рачуна о својим интересима и заборави интересе народа. Желимо да чујемо глас народа, желимо да разговарамо и о лаким и о тешким темама и кажемо шта је оно што СНС ради и да се сви заједно колико можемо боримо да политика коју води председник Александар Вучић добије што већу подршку грађана, јер је то политика која даје резултате – рекао је Јованов.

Потпредседник СНС је страначке колеге подсетио на обавезу да се свуда и на сваком месту боре за оно што је политика Српске напредне странке, истакавши да због те политике која Србију ставља на прво место, Александар Вучић трпи свакодневне нападе политичких противника.

– Јако мали број људи реагује када се напада Александар Вучић, када му се напада породица, а нападан је сваког дана најмонструознијим могућим оптужбама. Ми немамо право да ћутимо на то. Свуда и на сваком месту треба да покажемо да стојимо уз председника странке и да се боримо за политику коју он представља и води – казао је Јованов.

Напоменувши да је обавеза локалних самоуправа и свих страначких одбора да своје активности подреде решавању проблема грађана, Јованов је на састанцима са месним одборима најавио да ће функционери СНС у наредном периоду организовати пријеме на којима ће грађани моћи да изнесу примедбе и замерке на рад локалне самоуправе и других нивоа власти.

Извор: ico.rs