Припрема...

13. јануар 2022.

Шолак се с трибина смеје у лице грађанима Србије!


Драган Шолак, власник „Јунајтед групе“, пријатељ Драгана Ђиласа и већински власник Фудбалског клуба Саутемптон, снимљен је како први пут гледа утакмицу тог фудбалског клуба на стадиону „Сент Мерис“.

Он је у сјајном расположењу дошао да гледа клуб који је, према најновијим информацијама, платио близу 220.000.000 фунти. То је став финансијског гуруа и британског академика Kирана Мегвајера, који га је ексклузивно открио за „Фудбал инсајдер“, уз остале драматичне догађаје на „Сент Мерису“о којима је причао.

Народни посланик Миленко Јованов навео је да је Шолаково уђивање на стадиону ругање у лице грађанима.

– На „Сент Мерису“ сви грађани Србије треба да имају бесплатан улаз и да добију акције клуба. Уместо тога можемо само од куће да гледамо слике како се он шири по ложи стадиона. Међутим, то могу да виде и истражни органи у Србији, па да коначно покрену истрагу о томе чијим је новцем Шолак купио фудбалски клуб у Енглеској, колико је ту новца грађана Србије и ко је још, поред њега, учествовао у тој куповини. Било би важно да уместо слике Шолаковог церекања, грађани добију одговоре на ова питања – рекао је Јованов.

Подсећања рди, недавно се из енглеских медија сазнало да је српски тајкун ушао у власничку структуру Саутемптона.