Припрема...

4. децембар 2021.

Србија данас сведочи и хистерији и одговорности


Данас цела Србија сведочи хистерији једне мале, екстремне, групе људи, која је убеђена у своју супериорност, која себе сматра вреднијом од других грађана и која зато сматра да има пуно право да малтретира и терорише све остале и силом намеће своје ставове.

Са друге стране, Србија сведочи и како се понаша председседник Вучић, који као одговоран државник поново мора да решава проблеме за које није одговоран, које је наследио управо од оних који данас блокирају кретање грађанима Србије!

И док председник Вучић разговара са грађанима Јадра, што је први пут да је неко уопште саслушао шта ти људи имају да кажу, лажни еколози пале контејнере и малтретирају суграђане.

Ипак, тешко се отети утиску да су данашњи догађаји само проба и вежба за насилно преузимање власти од стране тајкуна из бившег режима и Рокфелерових споноруша из невладиног сектора. Паљење контејнера у Младеновцу и пребијање грађанина у Новом Саду то најбоље доказују.

Зато ће, уверен сам, пристојна, тиха, већинска Србија јасно и гласно показати свој став. Демократски, на изборима, јасно ће ставити до знања да је једном била преварена и да је ширим отворила своја врата најезди штеточина, али да такву грешку више никада неће поновити.