Припрема...

16. јул 2021.

Србија је исувише озбиљна да би је уздрмао суманути тајкун


Неће у Србији бити ни Ђиласове тајкунске револуције, ни Мариникине антисрпске резолуције, нити се Ђиласова политичка импотентност и неспособност више може сакривати од грађана.

Свестан је тога и газда “Мултикoма” и зато показује нервозу и бес, па је абракадабра истраживања јавног мњења, којима је забављао јавност у последњих неколико дана, одједном заменио новим претњама немирима, нередима и насилним отимањем власти.

Иако је јасно да од тих бомбастичних прича нема ништа, јер Србија је исувише озбиљна држава да би је уздрмали један суманути тајкун и пар његових надничара, било би важно да Ђилас и његови запослени јавно да кажу колико грађана Србије треба да страда у тим немирима које најављујуу? Колико крви и колико лешева Ђилас и Мариника мисле да уграде у темељ свог доласка до власти? Колико живота грађана Србије вреди нови рачун на Маурицијусу?

Један човек је, фрустриран зато што није успео да буде сликар, запалио читав свет. Не сме се дозволити тајкуну, који је фрустриран зато што више не може народним парама да пуни своје тајне рачуне широм света, да запали Србију.

У првом случају заказали су и друштво и струка. Друштво је Ђиласов политички пројекат већ послало на маргину, али ни деловање струке не сме да изостане.