Припрема...

5. септембар 2021.

Србија није Мултиком, а Ђилас насиљем неће на власт


[vc_row][vc_column][vc_column_text css=“.vc_custom_1630860380468{margin-bottom: 20px !important;}“]У праву је Драган Ђилас када каже да ће се наредни избори тицати деветогодишње власти председника Вучића и Српске напредне странке. Међутим, и на Ђиласову жалост, тицаће се и дванаестогодишње власти бившег режима, од чега је сам Ђилас, на различитим позицијама, у власти био пуних девет година. Дакле, три четвртине. Био би он на власти и свих дванаест, него, сведоче људи из тих кругова, тадашњи премијер Ђинђић му није дао ни да се приближи власти, а био је расположен и да га хапси због неких превара и лажног представљања.

Како год, народ ће на наредним изборима имати прилику да упореди резултате рада. Шта је урадио Вучић, а шта Ђилас и бивши режим. Колико ауто-путева, школа, болница, домова здравља, мостова… Колика је била просечна и минимална зарада онда, а колика је сада, колика је била незапосленост и слично.

На Ђиласову жалост, када се ствари поставе у ту раван, избор ће се свести између посвећеног рада за Србију и лоповлука. Између напредовања Србије и напредовања Ђиласових компанија, јер једино оне напредују када је Ђилас на власти. Затим, између економског оснаживања грађана и Србије као државе и економског оснаживања Маурицијуса и сличних егзотичних офшор зона.

Дакле, око тога ће народ да се изјашњава, уколико храбри Ђилас поново не буде јуначки побегао са мегдана.

Најзад, и ако буде побегао, нека заборави да ће насиљем освајати власт и спречавати изборе. Србија није Мултиком. И никада неће ни бити.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=“ТАКОЂЕ У МЕДИЈИМА“ i_icon_fontawesome=“fa fa-microphone“ i_color=“custom“ color=“custom“ border_width=“2″ add_icon=“true“ i_custom_color=“#45c1e5″ accent_color=“#45c1e5″][vc_basic_grid post_type=“post“ max_items=“4″ element_width=“3″ gap=“15″ item=“510″ initial_loading_animation=“none“ grid_id=“vc_gid:1630860473366-8bb3fab1-d510-1″ taxonomies=“25″ exclude=“4902″][/vc_column][/vc_row]