Припрема...

17. марта 2022.

Стоп страним контролорима лета


Да нам у Србији више никада странци не одређују ко ће одлетети, а ко ће да долети, ма колико то Тања Фајон желела у томе да учествује, подржавајући Бориса Тадића – поручио на Твитеру члан Председништва СНС и кандидат за народног посланика

Миленко Јованов, члан Председништва Српске на[1]предне странке и кандидат за народног посланика, иначе наш суграђанин, ефектно је контрирао европосланици Тањи Фајон, након што је ова словеначка политичарка отворено исказала пристрасност у вези са изборима у нашој земљи, који ће се одржати почетком наредног месеца. Јованов је, наиме, на Твитеру прокоментарисао подршку, коју је Фајонова пружила Борису Тадићу.

-Да нам у Србији више никада странци не одређују ко ће да одлети, а ко да долети, ма колико Тања Фајон желела да у томе учествује и ма колико подржавала Бориса Тадића. Узгред, управо нам је оваквим авионимa било опремљено ратно ваздухопловство након преданог рада Тадића и Поноша – написао је Јованов на Твитеру.

АНА МУ НИЈЕ ОСТАЛА ДУЖНА

Премијерка Брнабић није Тадићу остала дужна, након његовог мини-перформанса са авиончићем. Једном реченицом дефинисала је овакво понашање некадашњег првог човека Србије и Демократске странке, а сада лидера Социјалдемократске партије.

-На овом парчету папира је судбина људи који су остали без посла док сте ви били на власти – казала је Брнабићева

А шта је био повод да се Јованов овако огласи? Тања Фајон је, наиме, лајковала на Твитеру Тадићеву објаву, који је објавио фотографију авиона од папира уз поруку: „Ајмо, људи! Да коначно одлете“. Тадић је на тај начин алудирао на сопствено понашање у „Пинковој“ недељној емисији „Хит-твит“, када је од листа папира са упоредним подацима о зарадама у време владавине ДС и данас, који је саговорницима и гледаоцима предочила премијерка Ана Брнабић, направио – играчку авион. Затим је казао: „Направио сам авиончић, јер ово је лаж која може да се баци у ваздух“