Припрема...

9. јул 2021.

Странци гурају Маринику за премијера!


Мариника Тепић, главна Ђиласова узданица, биће носилац листе његове странке ССП на парламентарним изборима, објавили су јуче медији наклоњени овим опозиционарима и тиме потврдили наша ексклузивна сазнања да су Тепићева, Небојша Зеленовић и представници покрета „Не давимо Београд“ главни фаворити страних амбасада на предстојећим изборима у Србији, који треба да буду одржани следеће године.

– Многи су је већ видели као председничког кандидата, Београђани као кандидата за градоначелника, али судећи по информацијама до којих је дошао наш лист, Тепићева ће предводити ССП на парламентарним изборима – објавио је јуче један опозициони медији, и потврдио речи нашег одлично обавештеног извора да странци озбиљно рачунају на Маринику и Зеленовића када су у питању парламентарни и председнички избори, а да је на изборима у Београду њихов фаворит покрет „Не давимо Београд“.

Миленко Јованов, потпредседник СНС, за Ало! каже да је очигледно да неко са стране мисли да и српски парламент треба да усвоји резолуцију којом би Срби били представљени као геноцидан народ, па у Мариники види гаранцију спровођења тог наума.

– А драго ми је што ће грађани Србије имати прилику да се изјасне о особи која је, да подсетим, свој предлог резолуције о геноциду у Сребреници предала на писарницу Скупштине баш на Видовдан 2016. године. Ако грађани сматрају да таква особа која се на тако безочан начин руга и држави Србији и српском народу треба да буде у парламенту, онда такву вољу морамо поштовати. Ја се само надам да аутошовинизам у Србији није узео толико маха да би аутошовинистичка икона Мариника Тепић имала значајније место на српској политичкој сцени од позиције Ђиласове раднице у компанији „Мултиком“, што је данас – навео је он.