Припрема...

30. август 2018.

Стручњаци из ДС, причате будалаштине


Резултат рада Вучићеве власти је суфицит у буџету од преко 400 милиона евра, раст БДП од +4,4%, али то не могу да разумеју они који су Србију довели на корак од банкротства и у чије време је БДП био у слободном паду и износио – 3.1%.

Резултат Вучићеве политике је и стопа незапослености испод 12%, али ни то не могу да појме они који су поделили 600.000 отказа и незапосленост довели до 24%.

Резултат Вучићеве политике су и стране директне инвестиције, које у првих пет месеци износе 1,161 милијарди евра и које ће до краја године износити 2,6 милијарди евра, али то не разумеју они који признају само инвестиције у сопствене џепове.

Потпуно је очекивано да жути стручњаци који су јавни дуг Србије подигли на 70% БДП-а не знају ни висину, ни структуру јавног дуга Србије, али и да изрекну будалаштину да је 30% општина и 25% јавних предузећа пред банкротом. Истина је да се данас, заслужено и праведно, пред банкротом налази Демократска странка, а да ли ће до тог банкротства и да дође, зависи од милости њиховог власника Драгана Ђиласа.

Захваљујући Вучићу и његовој политици, Србија никада више неће зависити ни од жутих стручњака за отпуштања, уништавање економије и лично богаћење, а ни од милости Драгана Ђиласа. Тај се хорор у Србији више неће приказивати.