Припрема...

4. фебруар 2021.

Супер је што Божа Ђелић подржава Ђиласа и Шолака


Некадашњи министар финансија и високи функционер Демократске странке Божидар Ђелић, који већ годинама живи и ради у Паризу, гостовао је у емисији на Н1 телевизији, оштро критиковао актуелни режим и подржао хајку коју ова телевизија води против „Телекома“ и „Теленора“, а због постигнутог уговора о сарадњи.

Човек кога грађани углавном памте по измишљотини да спава на теткином каучу, по муљажама и лоповлуку, затражио је да полиција уђе у „Телеком“ и прочешља њихово пословање јер по тврдњама Н1 имају за циљ да истисну са тржишта СББ иза ког стоји Драган Шолак, пријатељ Драгана Ђиласа.

Реагујући на Ђелићеву изјаву да су је споразум између „Телекома“ и „Теленора“ без преседана, Миленко Јованов, посланик СНС-а, навео је да је без преседана када „Божа Ђелић слети ниоткуда на теткин кауч, а онда мало буде министар, мало Мики Маус, а на крају одлети из Србије као милионер и војвода од Меридијан банке“.

– А одлично је што је појава попут Боже Ђелића стала у први ред одбране Ђиласовог и Шолаковог бизниса. Нека види народ Србије каква се то дружина поштењачина и буџетских тајкуна окупила и како се лепо држе заједно. Ако је и било некога да му није било јасно шта је овде по среди, сада је свима све јасно – закључио је Јованов.