Припрема...

21. август 2017.

Шутановац и Јеремић не пропуштају прилику да оптуже Србију


Изјава за медије

Јадно и бедно делују иступи Драгана Шутановца и Вука Јеремића који не пропуштају прилику да Србију увек, и на сваком месту, оптуже и прогласе кривом. Чак и када појма немају о чему се ради и шта је у питању, као данас, они знају да је Србија крива и одговорна, и журе да је оптуже, жигошу и понизе.

Србија ће, на њихову жалост, и заштитити своје интересе, и градити добре односе са Македонијом. Потпуно је јасно да ту политику, која подразумева и поштовање другог, али и самопоштовање, ова два дилетанта нису у стању да разумеју.

Комично делују њихови покушаји да се направе паметни и да они некоме држе лекције. Они, за чије је време Србија била само понижавана и само гажена. Они, за чије време је независност Косова признала и Македонија, и огроман број дугих земаља, а они то преспавали, прећутали и ништа под милим Богом нису урадили, зато што их је било баш брига и зато што су били заузети – Јеремић испијањем шампањца по белом свету, а Шутановац претапањем тенкова. Јанковић је и тада шетао куче и примао 3.000 евра месечно и све му је било потаман.

Зато су грађани Србије ове дилетанте, који су увек и једино мислили на своје џепове, послали на маргине српске политике, да никада више не дођу у прилику да наносе штету држави Србији својим незнањем, бахатошћу и лењошћу.