Припрема...

18. децембар 2016.

Шутановац понижава грађане


Драган Шутановац је још једном потврдио да Демократска странка нема намеру да престане да понижава грађане Србије, као и да, осим понижавања, грађанима нема да понуди ама баш ништа.

Јер, како другачије, него новим понижавањем грађана, назвати чињеницу да Драган Шутановац, човек који, по речима његових страначких пријатеља, само у сатовима има више десетина хиљада евра и не зна да објасни како и од чега их је купио, прича о томе да живи осредње и да разуме проблеме грађана Србије.

Како другачије него понижавањем грађана, назвати то да о насиљу у Србији говори човек који је снимљен како напада и туче људе на пијаци само зато што га не подржавају?!

Како другачије, него понижавањем грађана, назвати то што је, колико јуче, Тао Зег, заменик директора ММФ-а рекао да у Србији “економија наставља да јача, подржана напорима власти да поправе јавне финансије, отклоне структурне слабости и ојачају финансијски сектор” док данас Драган Шутановац и његова странка тврде нешто сасвим друго.

Како другачије, него трагичним несхватањем сопствене позиције, назвати папагајско понављање Драгана Шутановца како неће сарађивати са Српском напредном странком, иако га на ту сарадњу нико никада није звао.

Нико, коме је заиста стало до грађана Србије, не би на овај начин, брутално и упорно понижавао грађане, а ускоро ћемо сазнати и какав ће одговор на то дати грађани.