Припрема...

30. новембар 2016.

Шутановац тражи подршку од странаца да би лично ушао у парламент


Драган Шутановац, човек који је тукао грађане на Ђерам пијаци, зато што га не подржавају и не мисле као он, данас је странцима писао писмо у коме лажним оптужбама блати и тужака сопствену државу и њене институције. Изгледа да Шутановац тражи подршку од странаца да, иако није посланик, лично оде у парламент, придружи се хорди пљувача и псовача из ДС, Доста је било, Чанкове странке, радикала и осталих, како би и лично некога опсовао, увредио, пљунуо или, по свом обичају, ударио.

Шутановац није написао да су управо опозициони посланици псовали мајку и мртвог оца посланицима СНС, да су пљували посланике владајуће коалиције, да су, поред свакодневних претњи које упућују посланицима, почели и да упадају у посланичке клупе посланика СНС.

Он прећуткује да је Горан Јешић псовао мајку председници Маји Гојковић и да су његови, заједно са другим опозиционим посланицима, председницу Народне скупштине називали свињом из брлога. Уместо овога, он износи гомилу лажи, јер би се у супротном видела истина – да управо најновија опозициона коалиција, склепана од свега и свачега, урушава српски парламентаризам.

Најзад, нека Шутановац каже да ли је уз писмо, у којем износи лажи и тужака Србију странцима, послао и снимак са Ђерам пијаце на коме се види како физички напада пролазника само зато што јавно каже да га не подржава, како би и онима којима је писао дочарао о каквом се поштоваоцу демократије и слободног мишљена ради?

Грађанима Србије је то одавно јасно.