Припрема...

27. јануар 2023.

СВИ КАО ЈЕДАН ПРОТИВ ВУЧИЋА!


Политичко лешинарење важније од националних интереса: САМО ДА СЕ ДОЧЕПАЈУ ВЛАСТИ!

У јеку до сада најтеже борбе за очување националних интереса на Косову и Метохији потребни су слога и јединство. Али уз спољне притиске и изазове с којим се суочава државно руководство, предвођено председником Србије Александром Вучићем, против њега се устремила и домаћа опозициона јавност.

Сви који су се до јуче вређали, прозивали, свађали на крв и нож, наступају сад као један. И левица и десница, које мисле да је то начин да се докапају власти. Подршка није изостала ни од медијске машинерије тајкуна Драгана Шолака, а клипове у точкове нашој држави готово свакодневно подмећу супарници из региона.

ЗА ИСТИМ СТОЛОМ

Тако су брзином светлости за исти сто сели лидери Заветника, Двери и Новог ДСС Милица Ђурђевић Стаменковски, Бошко Обрадовић, Милош Јовановић – који су већ растурали савезе – да уговарају „косовску политику“. Ови десничари, додуше, „бранили су КиМ“ уз воду и ледени чај из Хрватске.

Индикативно је да у исто време Јосип Јуратовић, Хрват и посланик у немачком Бундестагу, поручује председнику Србије преко ТВ Нова, која послује у оквиру „Јунајтед медије“ тајкуна Шолака, да више не може седети на две столице (?!):

– Србија се није хтела замерити Путину, а хтела је да настави ЕУ пут! То није добро, Србија не може седети на две столице.

Никада се и није доводило у питање то да ће се они лако договорити са Шолаковим медијима и његовим политичким опцијама, прича за Републику и Српски телеграф члан Председништва СНС Миленко Јованов:

 Чим су завршени београдски избори, сели су сви заједно за сто у намери да се дочепају власти у Београду. И баш их је било брига што би власт правили с онима који су за независно Косово. И сви су они исти и на истом задатку. Не да ураде нешто корисно за Србију, већ да покушају да наштете председнику Вучићу. Али се варају јер народ види све и добро уме да препозна ко се бори за државу, а ко за фотељу.