Припрема...

16. март 2018.

Тадић тврдио да је Ђилас лопов, а сада хоће с њим на власт!


Тадић називао Ђиласа лоповом и тајкуном, а сад хоће да прави савез са њим!

Борис Тадић, председник Социјалдемократске странке (СДС), позитивно је оценио предлог Драгана Ђиласа о уједињењу опозиције и пружио му је пуну подршку. Такође је навео и да су једино он и Ђилас успевали да победе СНС. Било би у реду да тај исти Борис Тадић пре само неколико година није говорио да је Ђилас тајкун који сарађује са бизнисменом Мирославом Мишковићем.

Миленко Јованов, потпредседник Главног одбора СНС-а, за „Ало!“ каже да је лепо то што Тадићу више не смета тајкун Ђилас, који је баш у време Бориса Тадића увећао приходе својих компанија за 11.325 одсто.

– Лепо је и што му више не смета ни Мишковић, који му је помагао у састављању владе 2008. године и јавно се тиме хвалио. Очигледно је жеља да се поново докопа било какве власти и фотеље натерала Бориса Тадића да данас лиже оно што је колико јуче пљувао. Али то му приличи, јер шта више има да изгуби? Достојанство и кредибилитет нема одавно, а и више га нико и не узима за озбиљно. Он више подсећа на оног стрица Алберта из „Мућки“ него на озбиљног политичара чији став нешто значи, с разликом што уместо „дуринг тхе wар“ изговара „кад сам ја био председник“. Нико да му објасни да је то давно прошло време које се никада више неће вратити, па макар се поново удружио са Ђиласом и Мишковићем – казао је он.

Извор: АЛО