Припрема...

7. септембар 2020.

Тадић вређа грађане


Када ће Борис Тадић престати да понижава грађане Србије и када ће престати да лаже о догађајима из периода његовог режима, надајући се да је прошло довољно времена и да је народ заборавио какав је бедник и штеточина био?!

Први и последњи председник Србије у историји, који је рекао да „не осећа неки понос“ што је председник државе, који се извињавао свима за све и свашта, правећи од Срба и Србије једине кривце за све лоше у прошлости и који је направио непоправљиву штету интересима Србије на Косову и Метохији, заиста мисли да смо сви овде заборавили на њега, па да поред својих сатрапа Јеремића и Ђиласа и он може да се представља као неко нов, частан и поштен?!

Зар он стварно мисли да ова подвала може да му прође?!

Па не може и неће.

Самозвани Клуни и олињали манекен, изумитељ кокошијег седатива и Северинин обожавалац, несхваћени геније и несуђени опслужитељ светионика на хрватском Јадрану, живи други филм који је сам најавио.

Само још да схвати да тај његов филм нико у Србији не гледа и да ће још неко време таворити на маргинама српске политике, да би, најзад, добио заслужено место на њеном сметлишту.