Припрема...

21. март 2018.

Тајкуни прете Вучићу


Драган Ђилас најавио је да ће тужити председника Србије Александра Вучића и то преко недељника који је у власништву бизнисмена Мирослава Мишковића!

У ауторском тексту “Вучић је економска незналица” за недељник “Време” Ђилас је написао да ће тим текстом покушати да стави тачку на “све бесмислице које Александар Вучић изговара” и да даљу комуникацију са њим води преко надлежних судских инстанци кроз тужбе које ће против њега поднети “ових дана”.

На ову најаву Ђиласа реговао је потпредседник СНС-а Миленко Јованов који за „Ало!“ каже да је управо је Драган Ђилас тај који треба да одговори на питање како је за кратко време, док је био на државној функцији, стекао огромно богатство и постао највећи и најбогатији тајкун у Србији.

– Међутим, уместо да грађанима саопшти истину о експресном и енормном расту профита својих фирми, Ђилас сада упире прст у Александра Вучића, зато што га се не плаши и зато што је раскринкао његове послове и тајкунско-политичке дилове. Прошло је време када је Ђилас сејао страх и када се о њему и његовим пословима причало само шапатом. Уосталом, народ је недавно на изборима рекао шта мисли о његовом поштењу, способностима и свему везаном за њега – Ђилас је, удружен са Мишковићем, Јанковићем и Јеремићем, освојио чак 125.000 гласова мање на београдским изборима него што су Јанковић и Јеремић освојили на председничким – каже Јованов.

Извор: АЛО