Припрема...

11. јануар 2023.

Тајкунски медији поново ударили на Данила, хоће да сломе председника Србије!


Поносан сам што је мом старијем сину љубав према Републици Српској и нашем народу на КиМ важнија од свих других ствари и надам се да сам макар мало допринео васпитавајући га на такав начин. А сад, пишите шта хоћете. Живела Српска, живела Србија!

Овако је, на најбољи могући начин, председник Александар Вучић одговорио на нову серију напада тајкунских медија на његову породицу. И овог пута, као и много пута досад, мета је био Вучићев син Данило, и то само зато што се појавио на обележавању Дана Републике Српске у Источном Сарајеву. Ипак, јасно је, то је само искоришћено као повод да се преко њега удари на шефа државе и то, нимало случајно, баш пред долазак високих страних званичника који ће нам, између осталог, испоручити нове притиске по питању КиМ.

Тако су портали у власништву Драгана Шолака, као по команди, и јуче наставили прљаву кампању и преносили као ударни текст разговор с политикологом Бобаном Стојановићем. Он је, гостујући на Н1, изјавио да је незабележено да је било који председник сина послао на неку државну церемонију, иако је свакако добро знао да Данило Вучић није био члан никакве државне делегације, ни званичне ни незваничне, већ је на прославу у РС, као и годинама раније, ишао у својој режији.

Никада никоме нису нападали децу као Вучићу

– Никада никоме нису нападали децу као председнику Вучићу. Посебно је страшно што се ти напади организују и воде с невероватном мржњом и злобом и што, очигледно, креатори тих напада садистички уживају у прогањању председникове деце. Сада је мета председников старији син, а подсећам да је претње добио и млађи, Вукан, и то као беба од три месеца. Изопачени умови то сматрају политичком борбом. То нити је борба нити политика, већ из њих избија само зло. И зато никада неће моћи да победе председника Вучића, јер у односу на све његове резултате они могу да понуде мржњу према његовој деци, а нормални и пристојни људи на то могу само да се згрозе, а не да таквима дају поверење.