Припрема...

3. септембар 2020.

Тања Фајон се директно меша у изборе у Шапцу


Данас су Тања Фајон, Виола фон Крамон и још шест посланика Европског парламента, директно подржали изборну крађу коју припремају Небојша Зеленовић и Душан Петровић. Са којим циљем и мотивом то раде, они добро знају, али нису Срби ни глупи, ни слепи, како их очигледно ова група доживљава, да не виде шта је по среди.

Они су својим гестом, не само показали непоштовање према Србији као држави и нису се само умешали у унутрашње ствари Србије, већ су подржали организовану куповину гласова, притиске на бираче, измене изборних правила у циљу омогућавања изборне крађе, злоупотребу Градске изборне комисије и бирачких одбора и све остале криминалне радње у организацији Зеленовића и Петровића! Је ли то европска и демократска пракса, коју желе и у својим земљама, или је то добро само за Србе, па подршку лоповима дају за наше добро?

Нека Тања Фајон, или бар неко из те групе, јавно одговори грађанима Шапца, али и читаве Србије, ко је Душан Петровић да постројава чланове Градске изборне комисије и бирачких одбора, даје им инструкције и захтева од њих да се напредњаци, односно представници листе „Александар Вучић – за нашу децу“ у потпуности искључе из изборног процеса, како би крађа коју организује могла да буде спроведена! Будући да га подржавају, вероватно знају и у ком својству њихов пријатељ све то ради, па би био ред да и нама саопште.

Србија зна добро, баш као и Шабац, ко су и шта су Небојша Зеленовић и Душан Петровић. Зато и морају да краду на изборима, јер за такве појаве нико не жели да гласа. Међутим, сада су и Србија и Шабац имали прилику да се увере колико је лицемерна и злонамерна Тања Фајон, која заједно са својом групом подржавалаца готово свакодневно држи лекције Србији о некаквој европској пракси и стандардима, а онда јавно подржава људе који се спремају да покраду изборе.

Ова група се директно ставила у службу најгорих политичких мешетара и превараната на српској политичкој сцени и грађани Србије треба добро да знају, да је све што кажу Тања Фајон, Виола фон Крамон, или било ко из те групе, представља само бедну политичку агитацију у корист Ђиласа, Јеремића, Обрадовића, Небојше Зеленовића, Душана Петровића… Ништа више и ништа мање од тога и тако се према њима убудуће треба и односити.