Припрема...

7. јун 2016.

Tема нису ресори, него програм владе и бољи живот


Потпредседник СНС Mиленко Jованов изjавио jе да тема данашњих консултациjа о влади неће бити министарска места и подела ресора, већ програм нове владе и његова реализациjа.

Jованов jе за телевизиjу Пинк рекао да jе за СНС циљ формирање владе коjа ће наставити реформе, економски раст и побољшање животног стандарда.“Видећемо ко ће од учесника како да реагуjе на те ствари коjе су нама наjважниjе“, нагласио jе Jованов.

Oн jе додао да они коjи буду желели да разговараjу о расподели ресора неће наћи саговорника у СНС.“За нас jе то секундарна ствар, важниjе jе да имамо програм, а од његове реализациjе зависи и бољи живот грађана. Сигурно jе да има оних коjима jе ово прилика да реше своj положаj и себе сместе у неко министарство. Наша тема jе програм и бољи живот грађана“, рекао jе Jованов.

У Скупштини Србиjе у току су консултациjе лидера напредњака и мандатара за састав владе Aлександра Вучића са представницима парламентарних странака.Вучић jе разговарао са Ивицом Дачићем, у току jе састанак са Воjиславом Шешељем, а потом ће разговарати са представницима Доста jе било, ЛДП, ЛСВ и Покретом Двери.

Извор: Танјуг

http://www.tanjug.rs/full-view1.aspx?izb=250555