Припрема...

4. мај 2019.

Траже странце, јер их народ неће


Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Миленко Јованов оценио је да лидери опозиције Вук Јеремић, Драган Ђилас и Бошко Обрадовић више не рачунају на подршку грађана, јер су увидели да немају подршку, и да ће зато покушати да нађу странце који би их довели на власт.

Јованов је рекао и да „нема речи да опише колико је бедно“ то што је лидер Нове странке Вук Јеремић казао да је за укључивање међународног фактора у дијалог власти и опозиције, али је додао да га то и не чуди.

„Уплитање странаца и ослањање на њих био је и остао модус операнди ДС и њених изданака. Јеремић је јасно послао поруку народу у Србији да ни он ни Ђилас, ни Обрадовић више не рачунају на грађане, јер су видели да их не подржавају. Зато ће покушати да нађу странце који ће да их доведу на власт и да се опет вратимо у време када су амбасадори и домаћи тајкуни према својим интересима кројили политичку карту и судбину Србије“, указао је Јованов.

Према његовим речима, политика председника Србије и СНС-а Александра Вучића је то променила и зато желе да земљу врате корак уназад да би наставили пљачку.

Извор: Вечерње новости