Припрема...

2. октобар 2021.

Трула коалиција Ђилас, Курти, Изетбеговић, Милановић, Ђукановић


Лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас гостујући на црногорској телевизији „Вијести“ изјавио је да су Срби у Сребреници починили геноцид!

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов рекао је да је невероватно да је, после периода у коме је покушавао да слаже грађане да ни Мариника није рекла да је у Сребреници био геноцид и да није тражила усвајање резолуције којом би се Срби прогласили геноцидним народом, и сам Ђилас изговорио исто.

„Будући да је ово изговорио у Црној Гори, на телевизији коју је недавно купио његов партнер Шолак, рекао бих да се овде ради о томе да се Ђилас и формално прикључио оркестрираној кампањи која се води у региону против  Србије и српског народа. Видели смо да ту кампању воде председник Црне Горе Ђукановић, председник Хрватске Милановић, као и Бакир Изетбеговић и Аљбин Курти, а сада им се и формално прикључио Ђилас. Али, мало су се прерачунали, јер није Србија ни слаба, ни нејака, да би је уздрмала ова трула коалиција. Напротив! Предвођена председником Вучићем, она ће умети да се сачува и заштити свој народ“, закључио је Јованов.