Припрема...

9. јануар 2023.

У БЕОГРАДУ ЗА ПРАЗНИКЕ РЕКОРДАН БРОЈ ШПИЈУНА


[vc_row][vc_column][vc_column_text css=“.vc_custom_1673279121967{margin-bottom: 20px !important;}“]

Председник Александар Вучић открио је јуче да је током новогодишњих и божићних празника Београд био пун страних обавештајаца, што, како је рекао „није забележено још од Другог светског рата“.

– Немојте да сметнете са ума, за Нову годину и Божић Београд је био као Казабланка. Рекорд смо постигли, шпијуни су окупирали све хотеле. Приватне смештаје куће, зграде виле. У Београду то није забележено од Другог светског рата па до данас – открио је Вучић гостујући на ТВ Пинку.

Миленко Јованов, шеф посланичке групе напредњака, поручио је да ову информацију треба посматрати у светлу притисака на Србију о којима је председник Вучић раније говорио.

Очигледно је њиховим земљама потребно да се питање КиМ реши пре него што се седне за сто ради постизања решења за сукоб у Украјини. За то им треба да промене власт у Србији, јер је јасно да своју игру с председником Вучићем не могу да играју и зато ће управо он бити мета најјачих притисака. Међутим, потпуно сам сигуран да нико не може да изврши никакав учинковит притисак на њега. Председник је делима показао да га нико ни са чим не може ни уплашити ни уценити и управо то му даје основу да поступа као слободан човек који се руководи искључиво интересима своје земље и њених грађана. С друге стране, не сумњам да ће у нашем јавном и политичком животу ови „туристи“ пронаћи мноштво саговорника и сарадника. Уосталом, многи их жељно ишчекују, у њих полажу наде да ће их довести на власт и отворено се препоручују за разне видове сарадње. Ипак, данашња Србија није она држава у којој је народ безглаво срљао у авантуре зарад туђих интереса и у то ће се и уверити и странци и њихови домаћи сарадници – навео је он за Ало!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=“ТАКОЂЕ У МЕДИЈИМА“ i_icon_fontawesome=“fa fa-microphone“ i_color=“custom“ color=“custom“ border_width=“2″ add_icon=“true“ i_custom_color=“#45c1e5″ accent_color=“#45c1e5″][vc_basic_grid post_type=“post“ max_items=“4″ element_width=“3″ gap=“15″ item=“510″ initial_loading_animation=“none“ grid_id=“vc_gid:1673279132324-9d7a7995-8180-10″ taxonomies=“25″ exclude=“1881, 5706″][/vc_column][/vc_row]