Припрема...

6. октобар 2021.

У Хрватској се опсесивно баве Вучићем и Србијом


[vc_row][vc_column][vc_column_text css=“.vc_custom_1633511530223{margin-bottom: 20px !important;}“]Хрватски медији већ месецима воде кампању против Србије и председника Александра Вучића, а сада је откривен доказ да се иза овог лудила крије координисана акција у којој учествује и портал „Крик“.

Очигледна је оптерећеност хрватске јавности – медија и политичара, Србијом. Просто је невероватно да у свакој прилици пронађу начин да кажу нешто лоше о нама.

„Међутим, мора да се примети да је такво понашање добило на интензитету однедавно, када је и њима постало јасно да Србија напредује и економски и војно и на другим пољима и да од њиховог плана да се самопрогласе за некаквог шерифа у овом делу света, нема ништа“, рекао је потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов.

Управо због тога на све могуће начине нападају председника Вучића, јер им је јасно да је он креатор политике која је препородила Србију и мотор који вуче Србију напред.

„Они би радо да се Србија врати у време оних којима је било више стало до светионика на Јадрану, или Северининог аутограма, него до Србије, али о томе ко ће бити на власти у Србији неће одлучивати Хрватска, њени медији и политичари, него грађани Србије који посебно цене и поштују оне људе које нападају из Загреба“, рекао је Јованов.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=“ТАКОЂЕ У МЕДИЈИМА“ i_icon_fontawesome=“fa fa-microphone“ i_color=“custom“ color=“custom“ border_width=“2″ add_icon=“true“ i_custom_color=“#45c1e5″ accent_color=“#45c1e5″][vc_basic_grid post_type=“post“ max_items=“4″ element_width=“3″ gap=“15″ item=“510″ initial_loading_animation=“none“ grid_id=“vc_gid:1633511711321-34b5a201-2df8-5″ taxonomies=“25″ exclude=“4939″][/vc_column][/vc_row]