Припрема...

4. фебруар 2017.

У одсуству било какве политике, народу нуде само голу мржњу према Вучићу


Изјава за медије

Запрепашћује чињеница да у Србији има људи увек спремних да се подсмевају, наругају и супротставе покушајима које чини Влада Србије да се сачува стабилност у земљи у сложеним међународним околностима и корак по корак настави усправљање и јачање државе у економском, политичком и сваком другом смислу.

Заједничка хистерија коју истовремено исказују сви: од Јанковића до Јеремића, од Обрадовића до Радуловића, показује да између њих нема суштинске разлике и да, у одсуству било какве политике, народу нуде само голу мржњу према Александру Вучићу, па им сада сметају и мир и стабилност само зато што се Вучић за то бори и залаже.

Србији ништа добро не могу да донесу политички авантуристи и преваранти испуњени личном мржњом и фрустрацијама. Грађани то добро препознају и зато дају подршку онима који знају посвећено, одговорно и озбиљно да раде, а не онима који пре подне не раде ништа, поподне одмарају, а цео дан мрзе. Захваљујући политици Александра Вучића, Србија ће наставити да јача и побеђује, и нема мржње која ће је у томе зауставити.