Припрема...

16. мај 2018.

У Параћину отимачину и лоповлук бране горилама и приватним обезбеђењем


Потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов реаговао је на афере у Параћину рекавши да председник општине Параћин Саша Пауновић тамо спроводи концепт владавине ДС, те да нема разлике између Кене, Ђиласа, Јеремића, Пајтића, Јанковића и Пауновића

– Ништа се у Параћину не дешава што грађани већ нису имали прилике да виде. Саша Пауновић доследно и предано спроводи концепт владања Демократске странке и свих жутих деривата, било да се ради о Ђиласу, Јанковићу, Јеремићу, јер све је то исто. Ти људи имају исти модел понашања, а тај модел подразумева бахатост, афере, муљање, лоповлук, бацање народних пара као да им их је тата оставио… Зато нема никакве разлике између Кене, Ђиласа, Јеремића, Пајтића, Јанковића, Пауновића… Све је то иста жута школа и коме год није јасно у шта би се Србија претворила, ако би се они опет дочепали власти, нека само погледа овај хаос у Параћину – каже Јованов.

Он је, такође, нагласио да су његове страначке колеге из Параћина забринуте за своју безбедност и безбедност својих породица с обзиром да свакодневно добијају претње од владајуће структуре у тој општини.

– Оно што, ипак, захтева посебну пажњу и реакцију, јесу позиви и информације које сам добио од страначких колега из Параћина у којима они изражавају озбиљну забринутост за своју безбедност и безбедност својих породица. Људима се прети, одборници се легитимишу од стране некаквих Пауновићевих горила, било је и физичких напада. Ето, тако изгледају ти лажни борци за демократију. Своју отимачину и лоповлук бране горилама и приватним обезбеђењем.

Јованов је такође убеђен да све што се тренутно зна о аферама у Параћину је само почетак, а да ће се све потпуно разоткрити тек када демократе оду са власти из те општине.

– Дакле, очигледно је да Пауновић неће бирати начин да сачува власт, јер добро зна да ће оног момента када се власт промени морати да даје одговоре на бројна питања, што народа, што надлежних. Јавности су познате неке афере и предочени су докази о томе како се новац грађана трпа у приватне џепове, али сам убеђен, а то говори и досадашња пракса, да је то само врх леденог брега и да ће се тек после промене власти видети праве размере лоповлука и отимачине – закључује Јованов.

Извор: Србија данас