Припрема...

19. март 2024.

 У Србији никада неће бити прелазне владе


У Србији никада неће бити прелазне владе, јер нема ко да гласа за такву владу. Они захтевају да странци дођу у Србију, да странци врше истраге у Србији, да странци на основу истраге утврђују и санкције, да странци у овој земљи ведре и облаче. Опозиција за ту политику никада неће добити подршку, нити ће добити иједно министарско место.

Када будете имали мандатара који ће предложити владу и 126 мандата да то изгласате, добићете подршку. До тада можете да се сликате. Иначе, представљање ЦРТЕ као независне мисије и независне невладине организације јесте замајавање грађана и увреда за грађане Србије.

Грађани Србије нису толико наивни да могу да поверују да човек који је учествовао у прављењу кордона око Председништва Србије, који је стајао у кордону заједно са Драганом Ђиласом, Млађаном Ђорђевићем и Вуком Јеремићем, сада може да буде независан. Навијам за странку којој припадам, желим да она постигне што боље резултате. Тако и Раша Недељков навија за листу Србија против насиља и жели им што боље резултате.

Опозиција не може да победи јер су нерадници, не разговарају са народом и крећу се у кругу својих истомишљеника. Они презиру грађане Србије који не гласају за њих. Они презиру грађане Србије који подржавају председника Вучића и Српску напредну странку. Они никада нису покушали да се тим људима обрате, да тим људима кажу шта је њихова политика, што је до душе и немогуће, јер од политике имају само мржњу према председнику Вучићу и Српској напредној странци. Београд неће бити забрањени град. Не можете да забраните било коме да се досели у Београд и да, ако има ту пребилавилиште, у Београду гласа.