Припрема...

19. октобар 2021.

У Србији нико неће малтретирати грађане


[vc_row][vc_column][vc_column_text css=“.vc_custom_1634650999946{margin-bottom: 20px !important;}“]Изборни резултати Српске напредне странке у Неготину и Мионици заправо су резулат рада, како председника Вучића, тако и локалних представника у тим самоуправама, рекао је потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов.

„Народ подржава председника и оно што ради, и сам назив листе која носи његово име је гаранција квалитета, како се то каже у пословном свету“, рекао је Јованов.

Истиче да су задовољни резултатима, али и да сматрају да су на неким местима требали да буду још успешнији.

„Неки су увек задовољни како год прођу, али ми нисмо, увек желимо више и боље“, рекао је Јованов.

Јованов је истакао да када Вук Јеремић прети физичком силом звучи веома смешно.

„Мени је жао само што се не систематизују и не објаве све те претње, да остане за историју. Да сви виде како се понашала опозиција када није имала политику. Када не знају шта да раде, него само изјављују како би некога стрељали, вешали и томе слично“, рекао је Јованов.

Како каже, неће бити никакавог насиља, Србија је озбиљна држава која неће дозволити никоме да било кога малтретира и уништава изборе, да, додаје, забрањује људима да гласају и да имају права да бирају.

„Кукају и плачу, а треба да престану више са тим и да виде зашто их народ неће. А ја ћу да вам кажем зашто их неће, они су их опљачкали, уништили им наду, а сада хоће и да бију, е па то је стварно превише“, рекао је Јованов.

Јованов је рекао да је јако било важно показати јединство срског народа на КиМ, што је, како каже, показано и изборима који су се тамо догодили пре неколико дана.

„Они су хтели да изврше делигитимизацију Српске листе, да не изађу на изборе и да не могу да раде“, рекао је Јованов и додао да је суштина ништа није успело да поколеба Србе, већ, напротив, ујединило их је и подстакло да изађу и подрже Српску листу.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=“ТАКОЂЕ У МЕДИЈИМА“ i_icon_fontawesome=“fa fa-microphone“ i_color=“custom“ color=“custom“ border_width=“2″ add_icon=“true“ i_custom_color=“#45c1e5″ accent_color=“#45c1e5″][vc_basic_grid post_type=“post“ max_items=“4″ element_width=“3″ gap=“15″ item=“510″ initial_loading_animation=“none“ grid_id=“vc_gid:1634651099816-74ebb883-3a18-9″ taxonomies=“25″ exclude=“4948″][/vc_column][/vc_row]