Припрема...

11. јун 2020.

Уходе Данила Вучића и угрожавају му живот


Против председника Србије Александра Вучића заоштрава се прљава кампања и поново је на удару његова породица пошто се испоставило да угрожавају безбедност старијег сина Данила Вучића, ког прате и уходе.

Наиме, портал KРИK објавио је фотографију коју им је, наводно, доставио непознати читалац, а на којој се види како Данило Вучић седи у једном београдском кафићу и гледа фудбалски дерби у друштву Александра Видојевића, званог Аца Рошави. Сличну матрицу покушаја криминализације KРИK је применио и прошлог месеца, када се лидер СЗС Драган Ђилас пожалио да су му деца доживела стрес јер су недалеко од стана чули скандирање „Ђиласе, лопове“, објавили су текст о сукобу шкаљарског и кавачког клана, у који су уплели и Вучићевог сина преко фотографије на којој је с Видојевићем.

– Срамотно је и опасно то што ти људи раде. Они прогањају и прате Данила Вучића, угрожавају његову безбедност и буквално му цртају мету на челу. Наравно да ништа не раде случајно, већ све што раде, раде свесно и са јасном намером да константним нападима на породицу председника, лажима и умоболним конструкцијама заправо покушају да изврше притисак на њега – упозорава потпредседник СНС Миленко Јованов.

Извор: Српски телеграф