Припрема...

6. март 2018.

Укључити и СПС у градску власт


Потпредседник СНС Миленко Јованов изјавио је данас да је у великој мери сагласан са мишљењем председника Србије и СНС-а Александра Вучића, да та странка, упркос убедљивој победи на београдским изборима, „не треба да се изолује“ и да треба да формира већину са коалиционим партнерима са републичког нивоа, СПС-ом.

„И за Београд и за читаву Србију је битно да се сабирамо и да што више људи буде укључено у рад градских органа у Београду, као и у републичкој или покрајинској влади“, поручио је Јованов.

[yep_video source=“r_6Oyrvp8OQ“]

Говорећи о потенцијалном новом градоначелнику главног града, Јованов је казао да ће јавност сазнати име првог човека Београда у складу са законским роковима.

„Ми ћемо након разговора на страначким органима, и након разговора са партнерима, саопштити име новог градоначелника Београда“, закључио је потпредседник Српске напредне странке.

Према коначним резултатима београдских избора, које је саопштила Градска изборна комисија, листа „Александар Вучић – зато што волимо Београд“, освојила је 44,99 одсто гласова бирача и у новом сазиву градског парламента имаће апсолутну већину од 64 одборника.

Извор: ТАНЈУГ