Припрема...

24. септембар 2021.

Увреда упућена мајци председника Вучића је порука бившег режима и тајкуна


Увреда упућена мајци председника Вучића је порука бившег режима у лику Драгана Ђиласа, Вука Јеремића, Маринике Тепић и осталих, као и њима блиских тајкуна, да је, након што је пропао покушај да их странци доведу на власт, кампања за обарање председника Вучића ушла у нову фазу и да неће бирати средства да дођу до свог циља.

Недавно је Саша Јанковић, између осталог, обавестио јавност о разговору са страним амбасадором који му је рекао да председник Вучић има слабо срце. Не треба бити Шерлок Холмс, па закључити шта се хоће са нападима на породицу некога за кога кажете неко има слабо срце, а за кога знате да је, као и сваки други човек, везан за своју породицу.

Такође, оваквим нападима се врши дехуманизација и председника Вучића и његове породице, као охрабрење и путоказ разним психопатама да је свако дело против било ког члана породице Вучић пожељно и богоугодно.

Није било политичара у Србији коме је породица тако систематски, организовано и брутално вређана и јавно линчована, као што се дешава са породицом председника Вучића, нити је икада против било кога вођена овако брутална кампања. Циљ овог јавног линча је да се председник Вучић физички уклони из политичког живота, када већ не може да буде побеђен на изборима.

Зато људи у Србији који подржавају председника Вучића, она тиха и пристојна већина, која жели даљи развој и напредак наше земље, мора да се јасно и гласно супротстави овим подлим и прљавим плановима и да бившем режиму пошаље поруку да је доста њиховог насиља, да су ружна политичка прошлост наше земље и да ће у тој прошлости и остати.