Припрема...

3. јун 2011.

Влада нема ни политику, ни јединство


ДСС најоштрије осуђује овај сраман, али и врло опасан покушај, који је имао за циљ да се међусобно завади сопствени народ и настави да влада сејући семе сукоба и, истовремено, упућује пуну подршку свим земљорадницима на достојанственом држању током свих ових дана у којима су били изложени разним закулисним политичким притисцима.

Влада Србије је још једном показала своју неспособност. Најпре је својим погрешним ставом довела до блокада и тензија, затим је бежала од разговора и одговорности, покушала је и да створи сукобе између разних социјалних група у Србији, да би на крају урадила оно што је могла да уради одмах.

Такође, чини се да су исти они који су недавно покушали да једну фудбалску утакмицу искористе за сејање мржње између Београда и Новог Сада, покушали да и ову кризу искористе за исте сврхе. ДСС најоштрије осуђује овај сраман, али и врло опасан покушај, који је имао за циљ да се међусобно завади сопствени народ и настави да влада сејући семе сукоба и, истовремено, упућује пуну подршку свим земљорадницима на достојанственом држању током свих ових дана у којима су били изложени разним закулисним политичким притисцима.

Такође, и сваком лаику постало је јасно да ова Влада не само да нема политику, него нема ни минимално унутрашње јединство. Очигледно да се због све ближих избора све чланице владајуће коалиције на сваки могући начин ограђују од учешћа у најгорој Влади у историји Србије.

Управо због неспособности Владе и потпуног краха њене политике, због сталних претњи и изазивања сукоба међу сосптвеним грађанима, Србији су хитно неопходни избори, како би на њима била изабрана национално одговорна Влада која води рачуна о сопственом народу и која има храбрости и знања да се суочи са проблемима у које су нас заједно довели Тадић, Чанак, Дачић, Динкић и остали.