Припрема...

25. септембар 2022.

Вуче, дао си Kосово на тацни, сад трачариш као нека стрина!


Нема трача који може да сакрије чињеницу да се сваки лидер Албанаца на KиМ позива на мишљење МСП, за које је Јеремић заслужан. Kурти кога он назива интелектуалцем је последњи у низу. Тамо и бебе кад проговоре не кажу ни мама ни тата него „хвала, Вуче“, навео је Јованов

После бруталних напада лидера НС и некадашњег шефа дипломатије Вука Јеремића на председника Србије и медије у нашој земљи, а поводом Вучићевог говора у УН о Kосову, огласили су се бројни чланови председништва СНС, који су поручили Јеремићу да је најмање позван да коментарише ту тему јер он је тај који је KиМ дао Албанцима на тацни, на чему ће му они бити вечно захвални.

Јеремић је, наиме, рекао да је извештавање медија у Србији о говору председника Вучића на 77. седници Генералне скупштине УН чиста пропаганда и да се после његовог обраћања у УН само наводно препричава да није рекао да је за Србију чланство Приштине у УН неприхватљиво. А да је неприхватљиво, буквално се може закључити из сваке реченице коју је председник изговорио…

Функционери СНС подсетили су на чињенице да је највећи проблем за дипломатску борбу за Kосово и Метохију настао у време када је Јеремић био министар спољних послова и да су његови поступци тада били као да је радио за албанску страну.

– Ено Вук Јеремић као нека стрина, измишља трачеве не би ли некако наружио говор Александра Вучића у УН. А говорио је оно што Јеремић ни у сну није смео да изговори! И није после говора јурио представнике великих сила да им се извињава због говора као што је радио Вук Јеремић. Али нема трача који може да сакрије чињеницу да се сваки лидер Албанаца на KиМ позива на мишљење МСП за које је Јеремић заслужан. Јеремићев „интелектуалац“ Kурти је последњи у низу. Тамо и бебе кад проговоре не кажу ни мама ни тата, него „хвала, Вуче“ – изјавио је шеф посланичке групе СНС у Народној скупштини Миленко Јованов.