Припрема...

23. децембар 2020.

Вучић губи следеће изборе, биће покраден као Трамп!


Србији прети опасност намештања и крађе наредних избора, ванредних парламентарних и председничких, који ће бити одржани најкасније 3. априла 2022. План појединих страних центара моћи и тајкуна јесте да уз помоћ дела опозиције издејствују пораз владајућег СНС и председника Александра Вучића – кроз разноврсне медијске нападе, уцене и захтеве, нарочито око изборних услова и законодавства. Не искључује се чак ни лажирање резултата.

Симптоматично је да се на ту тему огласио лидер ССП Драган Ђилас, испостављајући листу три услова „за фер и слободне изборе“. Ђилас је, наиме, рекао да су раздвајање (председничких и парламентарних) избора, отварање медија и контрола избора три кључна захтева које ће опозиција поставити пред власт у најављеном наставку дијалога, уз посредовање представника Европског парламента.

И потпредседник СНС Миленко Јованов је сигуран да ће неки споља, уз помоћ дела опозиције, да покушају да утичу на изборе у Србији.

– Мислим и да ће покушати да Вучићу и СНС вежу и руке и ноге у тој изборној трци и тако нас победе. Уосталом, прва тачка промене изборних правила које је предложила ЦРТА, а то су људи чији функционери стоје у истом реду са Ђиласом, Јеремићем и Обрадовићем у опкољавању Председништва, односи се на то да се Вучићу забрани да буде носилац листе СНС. И то вам је показатељ у ком ће правцу то да иде – наводи за Српски телеграф Јованов.

Истиче да ипак не би био малодушан јер је на њима да се боре, не само за политику Вучића већ и за освојену слободу и право народа у Србији да сам бира носиоце власти, а не да то раде тајкуни и странци у складу са својим интересима, а не интересима народа и Србије.