Припрема...

25. јануар 2018.

Вучић није одбио да прими Оливера


Милена Поповић Ивановић, удовица Оливера Ивановицћа, негира спекулације да је председник Србије Александар Вучић неколико дана пре убиства одбио да прими његовог супруга у згради Председништва Србије у Београду.

Та информација није тачна. Они су се раније договарали да се виде, али до тог састанка није дошло”, кратко је објаснила Милена Поповић Ивановић.

Миленко Јованов, потпредседник СНС-а, каже за „Ало!” да болесни и бедни лажови из опозиције нису бирали средства у покушају да нацртају мету на челу Александру Вучићу и оптуже га и повежу са трагичном погибијом Оливера Ивановића.

Сваком нормалном је у старту било јасно да лажу и да бедници и политички лешинари покушавају да на смрти једног човека узимају политичке поене у кампањи за Београд, коју су започели на Новом гробљу поред ковчега Оливера Ивановића. Није Ђиласу, Шапићу, Јеремићу, Јанковићу, Шутановцу и осталима стало ни до Оливера Ивановића, ни до његове породице, јер они ни за њега ни за његову породицу, за разлику од Вучића, нису урадили ама баш ништа, него до буџета Београда и народних пара и видимо да су у том походу спремни и да буквално газе преко мртвих.“

Извор: АЛО