Припрема...

6. новембар 2019.

Вучића не могу да победе, па би физички да га уклоне


Док измишљају некакве фаланге, највиши функционери Ђиласовог, Јеремићевог и Обрадовићевог савеза на главе онима који их не послушају стављају праве кесе, бију их правим вијачама и везују их правим пластичним везицама.

Они који су једини после нациста донели вешала на Теразије, они који су једини после нациста ритуално спаљивали књиге, они који су терали возаче камиона да газе полицију, они који су са тестерама у рукама и фантомкама на глави упадали у РТС, дакле та Ђиласова, Јеремићева и Обрадовићева разуларена хорда, никада од себе неће моћи да направи жртву, ма колико лагали и измишљали, јер цела Србија својим очима може да гледа њихово насиље и нема тог саопштења које то може да промени!

Њихови покушаји да се некако физички обрачунају са Александром Вучићем заправо су реализација онога о чему је и сам Вучић јуче говорио. Не могу да га победе на изборима, па су решили да га физички уклоне. Зато прете шамарима и батинама, зато га опкољавају на радном месту, зато му праве сачекуше испред РТС-а…

Грађани Србије не желе насиље. Грађани Србије одлично разликују рад од нерада, поштене људе од лопова, и зато је подршка њима све мања, а фрустрација и бес све већи, јер се Србија не може везати за столицу и не може јој се ставити кеса на главу да би им била послушна и да би их подржала.