Припрема...

27. октобар 2021.

Вучићу сад замерају и то што носи ролку!


[vc_row][vc_column][vc_column_text css=“.vc_custom_1636039966493{margin-bottom: 20px !important;}“]Председник Србије и лидер СНС Александар Вучић нашао се на удару дела јавности, и то ни мање ни више него због гардеробе. Председнику је, наиме, замерено што носи ролке.

Наиме, дневни лист Данас, иначе близак опозицији окупљеној око лидера Странке слободе и правде (ССП) Драгана Ђиласа, објавио је опширан текст посвећен стајлингу председника Србије, анализирајући разлоге зашто он у последње време носи ролке.

Наслов текста је „Ролка председника Александра Вучића – предизборни покушај ублажавања строге појаве“, а главни саговорник је Игор Авжнер, који је потписан као „стручњак за комуникације“. Главно питање у поменутом тексту је „Да ли је нагла промена имиџа, али и понашање у јавности шефа државе последица истраживања циљних група до којих тешко допире или личне процене?“.

С друге стране, потпредседник СНС Миленко Јованов изнете конструкције оцењује као небулозне.

Ма они заиста не знају више шта би. Да није трагично, било би комично. Нама у СНС је потпуно свеједно шта Ђилас и Вук Јеремић облаче, али нам није свеједно да ли ће опет доћи у позицију да отимају новац грађана, богате се и наносе штету Србији и борићемо се да их у томе спречимо. Дакле, ми смо политичари и боримо се против њихове политике, која је доказано катастрофална за Србију, а што се мене тиче, били у фраку или у хавајским кошуљама, једнако су штеточине – наводи Јованов за Kурир.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=“ТАКОЂЕ У МЕДИЈИМА“ i_icon_fontawesome=“fa fa-microphone“ i_color=“custom“ color=“custom“ border_width=“2″ add_icon=“true“ i_custom_color=“#45c1e5″ accent_color=“#45c1e5″][vc_basic_grid post_type=“post“ max_items=“4″ element_width=“3″ gap=“15″ item=“510″ initial_loading_animation=“none“ grid_id=“vc_gid:1636040065280-83764f5e-9c48-6″ taxonomies=“25″ exclude=“4959″][/vc_column][/vc_row]