Припрема...

25. децембар 2019.

Вук Јеремић на РТС увесељавао народ пред Нову годину


Очигледно је РТС чак шест дана раније почео са новогодишњим хумористичко – забавним програмом, па је у ударни термин довео Вука Јеремића да својим наступом увесељава народ.

Иако је овог пута у зграду ушао без моторне тестере и фантомке, Јеремић је био једнако живописан, иако није носио „вијетнамку“! Он је тресао кавез, уређивао емисију, постављао уреднике, правио програмску шему, налагао ко мора да гостује на РТС-у…

Открио је и страшну заверу да је балкански „мини – Шенген“ заправо припрема за долазак стотина хиљада миграната, јер они сада седе у Турској и чекају да Вучић спроведе ту иницијативу, па да крену. Без „мини – Шенгена“ изгледа да немају намеру да долазе ни у једну земљу из тог споразума појединачно.

Да је емисија још мало потрајала, вероватно бисмо чули и да је Земља равна, а не округла, да рептилијанци владају светом, као и да су Брус Ли и Елвис Присли живи, али се крију од јавности.

Народ једино није успео да чује зашто је Јеремићу катарска амбасада из Берлина пребацивала паре, како се осећа његов велики пријатељ и финансијер Патрик Хо у америчком затвору, како је мишљење Међународног суда правде повољно за Србију, кад се Албанци стално на њега позивају и зашто косовскометохијски Албанци по сваку цену Вучића желе да избаце из преговора о КиМ, а Јеремића стављају на насловне стране својих медија уз изјаве захвалности и ко се коме више диви Јеремић Аљбину Куртију, или Аљбин Курти Јеремићу?

Дакле, Вук Јеремић својим глуматањем, уздисањем и стењањем јесте бескрајно забављао народ, али поново није дао ниједан одговор који је дужан да да грађанима Србије, као што није имао каже ни једну једину реченицу о политици коју је смислио са Ђиласом и Бошком Обрадовићем.

Зато и бежи у бојкот избора, јер народ у Србији кловнове гледа у циркусу, или у новогодишњем програму, а на власти жели озбиљне и одговорне људе који имају идеју како и куда треба водити Србију.