Припрема...

5. септембар 2019.

Вук пљује Москву, а Дана од Руса узела милион евра!


Супруга лидера СПО Даница Драшковић, која је иначе од 17. маја 1990. у инвалидској пензији, од Руса је за 10 година узела око милион евра, док Вук Драшковић пљује те исте Русе и истиче да пут у ЕУ није преко Москве!

– Све говорећи да путујемо ка Бриселу путовали смо у супротном смеру. ЕУ је далеко, а Евроазијској унији приступићемо већ у октобру. То је успех, кажу, јер на тржишту Евроазијске уније живи 180 милиона људи – пише Драшковић у ауторском тексту за Данас и образлаже ставку по ставку зашто је спољна политика Србије погрешна.

Потпредседник СНС Миленко Јованов за Српски телеграф каже да је лицемерно кад Вук Драшковић каже како се не може преко Москве у Брисел јер је он лично у Брисел кренуо ни мање ни више него преко „Гаспрома“!

– Дакле, када његова супруга добије 8.000 евра месечно од Руса, то је позитивно и добро, и то му не смета, али када Србија и народ треба да добију нешто од сарадње са Евроазијским савезом, када неки пољопривредник добија шансу да извезе то што је произвео, када нека фабрика добија тржиште да пласира свој производ на то тржиште и како би омогућила радницима да добију зараде, онда се Драшковић буни! Зато Вук у своје идеје прво треба да убеди госпођу Дану, па онда да пише текстове и поставља путоказе, јер све док је она на платном списку Руса, то што ради делује гротескно – поручује Јованов.

Извор: Српски телеграф