Припрема...

2. јун 2018.

Вук у страху од ћорке!


Пријатељ лидера Народне странке Вука Јеремића, тајкун Патрик Хо, који је у САД ухапшен због прања новца и милионске корупције, јуче је саслушан на суду.

Патрик Хо одлучио је да промени тактику, у покушају да обезбеди пуштање уз кауцију пре почетка суђења. Тако, уместо да је понудио још већу кауцију, он је поднео жалбу апелационом суду, што се види из документа до којег смо дошли.

– А због читаве ситуације највише је нервозан, наравно, Вук Јеремић јер не зна да ли ће, ако остане у притвору, Хо пропевати нешто и о другим пословима у замену за слободу, па је у паници да ће се његов пословни партнер можда нагодити и пропевати о парама које је уплаћивао бившем председнику Скупштине УН-а. А то би, реално, био највећи улов за америчко тужилаштво – каже наш извор.

Миленко Јованов, потпредседник Главног одбора СНС-а, коментарише да се Јеремић врло лако одрекао својих блиских сарадника, који су били најбољи док су му пунили џепове.

– Е сад, кад је дошло време да се полажу рачуни, он се њих одриче и питање је дана када ће да нас убеђује да их никада у животу није видео. Ипак, уверен сам да не спава мирно, а то се најбоље показало у његовом недавном наступу на телевизији, где је шапутањем, стењањем и пренемагањем желео да сакрије нервозу и страх од даљег распетљавања ове корупционашке афере. Тако да ће стручни сарадник и консиљере ухапшених лопужа имати дуго топло лето. Док ће народ у Србији са нестрпљењем и немиром ишчекивати наступе фудбалске репрезентације на Светском првенству, консиљере Јеремић ће с истим осећајем ишчекивати сведочења својих партнера пред америчким судовима – коментарише Јованов.

Извор: АЛО