Припрема...

28. фебруар 2018.

Вук виђа Кебу Крабу и Лигњослава, а Вучић Меркелову и Путина

Информер

Председник Србије Александар Вучић боравио је данас у званичној посети Берлину на позив немачке канцеларке Ангеле Меркел! И то зна цео свет осим Ђиласовог ортака Вука Јеремића, који као да је у земљу пропао, откад је у суботу ујутру лупио да Меркелова више не зове Вучића „јер га је прочитала“

Ђиласов партнер Јеремић сакрио се данас у мишју рупу јер је испао страшно глуп када је протеклог викенда тврдио да се Меркелова никада више неће срести са Вучићем.

Потпредседник СНС Миленко Јованов да је народ по ко зна који пут имао прилике да види какав је Јеремић „лажов и комплексаш“.

– Не би мене изненадило ни да он већ сутра прича како Вучић није ни био у Берлину, да поред њега није била Меркелова… Јер јадник не може да поднесе што је Вучић радо виђен саговорник најважнијим светским лидерима, док се он слика сам са својом сликом на зиду и то му је највећи домет. Не схватам зашто га то толико погађа? Па ни Вучић се не виђа са Кебом Крабом, Лигњославом,и осталима са којима Јеремић увек може да се виђа на дну мора, па се због тога не љути – поручио је шаљиво Јованов.

Извор: Информер