Припрема...

30. мај 2023.

„ЖЕЛЕ НА ЧЕЛО ДРЖАВЕ, А МРЗЕ СВОЈЕ ГРАЂАНЕ“ Самозвана елита исмева Србе са КиМ


За разлику од Београда, где можете мирно да шетате и не морате да се кријете, јер у Београду нико на вас не сме да подигне глас, ви бисте да наша браћа на северу буду глинени голубови, који бране нејач и које ће Курти да хапси на сваком кораку.

Учесници прозападних протеста исмевају отпор Срба Куртијевим терористима, да сачувају голи живот.

Срам вас било! За разлику од Београда, где можете мирно да шетате и не морате да се кријете, јер у Београду нико на вас не сме да подигне глас, ви бисте да наша браћа на северу буду глинени голубови, који бране нејач и које ће Курти да хапси на сваком кораку!

Промотери протеста прозападних политичких партија не хају за Србе на Косову, још се подсмевају. 

Шеф посланичка групе Српске напредне странке Миленко Јованов за Ало! каже да је ужаснут због реторике дела опозиције која ни мало нема развијену националну свест.

„Срби са Косова и Метохије су ван њихове интересне сфере. То је њихов однос према српском народу у јужној покрајини“, истиче Јованов и додаје „добро је што су показали право лице“.

„Просто је непојмљиво да неко претендује да дође на чело Србије, а мрзи своје грађане. За све оне који се нису нашли на њиховим протестима имају само погрдне речи. На скупу „Србија наде“ мерили су људима лобање, наводећи да смрде, чиме показују свој фашизам. Тако и сада исмевају Србе на Косову и Метохији. Изгледа њима нико није довољно добар, изузев уског круга људи „београдске двојке“. Самозваној елити, сви остали су чист вишак, било на Косову, било где друго“, оцењује наш саговорник.