Припрема...

31. август 2020.

Зеленовић и Петровић спремају изборну крађу


Позивам целокупну јавност у Србији, а посебно медије, да прате и извештавају о припремама изборне крађе у режији Небојше Зеленовића и Душана Петровића.

Наиме, чини се да су Зеленовић и Петровић схватили да изборе, на преосталих 27 бирачких места, ипак морају да одрже и да не могу довека узурпирати власт у Шапцу. Међутим, за те изборе спремају озбиљне малверзације, јер су свесни да на поштеним и слободним изборима немају шта да траже. Зато су наумили да мењају Правилник о раду бирачких одбора тако да њихови представници на бирачким местима имају директан утицај на гласање.

Тим Правилником желе да отерају са бирачких места све представнике СНС, да у потпуности преузму руковођење изборним процесом, али и да укину тајност гласања тако што ће постављањем паравана испред бирачких одбора у којима седе само њихови представници, јер су друге најурили, фактички омогућити својим представницима увид у то како грађани гласају.

Подсетићу и да је ова најновија подвала Зеленовића и Петровића само наставак покушаја да се избори у Шапцу покраду. Ти покушаји трају од почетка изборног процеса и подношења изборних листа, када су силом и фалсификатима покушали да оборе листу „Александар Вучић – за нашу децу.“, а завршила се тако што су покушали да пониште изборе на којима су изгубили. Након тога им је корона постала савезник, па су под плаштом тобожње бриге за грађане, узурпирали власт у Шапцу.

Српска напредна странка се на пристојан и цивилизован начин супротставила Зеленовићевом и Петровићевом варварству и отимачини и изборила са свим њиховим фалсификатима, намештаљкама и подвалама. Борићемо се и даље за право и слободу Шапчана да сами одлуче коме дају поверење да води њихов град.

Ипак, чињеница је да се лопови најбоље сналазе у тами и тишини и зато још једном позивам све медије, али и целокупну српску јавност да посвети пажњу догађајима у Шапцу, како узурпатори Зеленовић и Петровић не би у тишини наставили да припремају и спроводе своје сулуде идеје, а да у суштини организују и спроводе изборну крађу.

Овај двојац је Шапчанима узео готово све. Слобода и глас на изборима је оно мало што им је остало. Нећемо дозволити да и то мало и једино преостало отму шабачке кабадахије Зеленовић и Петровић.