Припрема...

21. август 2018.

Зрењанину важнији долазак кинеске компаније од Ђиласовог путујућег циркуса


Путујући циркус Драгана Ђиласа посетио је данас Зрењанин и пред малобројном публиком покушао да изведе нешто из свог богатог репертоара лажи, измишљотина и обмана.

Они који су фабрике затварали, државу упропастили и довели до банкротства и уз све то се још и обогатили, без имало стида траже од народа прилику да опет раде исто, да се још богате, јер им је мало и 100 милиона евра имовине.

Они који су правили границе са Косовом и Метохијом и који су због политике коју су водили постали албански народни хероји које њихова штампа слави, траже подршку да наставе своју политику да ни Срба, ни Србије на Косову нема, али да они имају паре и од катарске амбасаде у Берлину и од разних сумњивих типова који чаме по америчким затворима.

Они који су позивали на хапшење председника државе, државни удар и грађански рат, без икакве срамоте причају о демократији и слободама у Србији.

Још да је онај што је децу облачио у униформе и у руке им гурао пушке и ножеве причао о правима детета, фарса би била потпуна.

Зато је много важнија вест за Зрењанин, Банат и Србију то што ће, захваљујући Александру Вучићу, кинески инвеститор  “Шандонг Линглонг“ уложити 870 милиона евра у изградњу фабрике у овом граду и што ће посао добити 1.500 радника из Зрењанина и средњег Баната, од представе путујућег циркуса Драгана Ђиласа и његових кловнова Јеремића, Обрадовића, Стаматовића и осталих.