Припрема...

20. септембар 2023.

ЖУТИ ТАЈКУН ЂИЛАС ЛАЖЕ ДА БРИНЕ О ЉУДИМА


Немој више, Ђиласе, да лупеташ о економији, лажеш и мажеш како бринеш о људима, ако за Бога знаш! Немој, јер ће неко помислити да сте ви Жути 2008. године поделили 500.000 отказа само да би ти, тако брижан и паметан, имао о коме да водиш рачуна. 

Него, кад смо већ код тога, које си то мере за лакши живот грађана предлагао и доносио након што сте отпустили 500.000 људи? Која би цена, за било који производ, тим људима могла бити прихватљива кад су им приходи, захваљујући вама Жутима, били нула? Да ли си им зато на свим могућим телевизијама приказивао своје ријалитије? Као замену за посао и плату?

Ако заиста желиш да помогнеш грађанима Србије, само кажи грађанима на који начин си постао милионер. Одај народу ту чаробну формулу, па да сви грађани, на исти начин као и ти, постану имућни и богати људи!

Е, баш зато, нови генијални проналазак машинског мозга звани Декларација за спречавање пропадања Србије, може да има само једну реченицу: „Сигуран начин за спречавање пропадања Србије је да грађани и даље не гласају за жуте тајкуне који су се посвађали, па сада, уместо да су као некад сви на гомили у једној странци, свако има своју мини-странку и себи тепа да је лидер, јер су и даље једнако неспособни и непоштени“.

Мада, судећи по резултатима избора, народ то и без такве Декларације, одлично зна.