Припрема...

7. децембар 2018.

Жуто правосуђе не дира Ђиласа и Шолака


Апсолутно је тачна тврдња да финансијске трансакције у медијима подсећају на организовани криминал, али не да само подсећају, него то организовани криминал управо и јесте.

Једино што жуте судије и жуто правосуђе, саткано од брижљиво бираних кадрова на седницама партијских органа Демократске странке, не дозвољава да се то клупко размрси. Али, то не треба да чуди, јер и у тој сфери шефује Драган Ђилас, његов сарадник Драган Шолак и њима слични.

Да није тако, већ би се нашао начин да се истражи и обелодани како је и под којим околностима настала империја звана СББ, која покрива чак 54 одсто тржишта кабловских оператера и читаву мрежу телевизија, портала и слично, и која данас, преко политичке папазјаније зване „Савез за Србију“, својих медија и лажних душебрижника из фантомских невладиних организација, покушава политичким притисцима и оркестрираном хајком да уништи „Телеком Србије“, како би комплетно тржиште телекомуникација и све електронске медије у Србији ставила под шапе тандема Ђилас – Шолак.